Osteopatia

Osteopatia spočíva v niekoľkých jednoduchých a obecne platných princípoch, ktorým dal ich zakladateľ formu (americký lekár dr. Andrew Taylor Still), v akých je ich možno učiť a naučiť.…

Celý popis produktu
9,90 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Osteopatia spočíva v niekoľkých jednoduchých a obecne platných princípoch, ktorým dal ich zakladateľ formu (americký lekár dr. Andrew Taylor Still), v akých je ich možno učiť a naučiť. OSteopatiuzaložil koncom 19. storočia.

Ľudské telo je prispôsobené k tomu, aby po celý život bezchybne pracovalo a udržiavalo svoje telesné funkcie - aby bolo zdravé. Pokiaľ organizmus nepracuje správne, osteopat hľadá príčinu buď v tom, že organizmus nie je vybavený potrebnými stavebnými kameňmi, alebo že prostredníctvom nervovej sústavy dostáva chybné pokyny. Osteopat jemnými, ale hlboko účinnými hmatmi vníma príčiny choroby, uvolňuje napätie, blokády a odstraňuje tak rôznorodé problémy.

V USA je osteopatia zrovnoprávnená klasickou školskou medicínou. V Nemecku a Europe ju zatiaľ spoznávame. Touto knihou by sme teda radi prispeli k tomu, aby bola osteopatia správne chápaná a aby sa uplatňovala stále viac aj u nás.

 

Název: Osteopatie cílené uvolňování blokád
Autor: Torsten Liem, Christine Tsolodimos
Jazyk: čeština