Drážkovaná loptička EVA

Drážkovaná loptička EVA – nástroj pre efektívnu autoterapiu Drážkovaná loptička EVA je ideálnou pomôckou pre autoterapiu, ktorá vám pomôže uvoľniť svalové napätie a zlepšiť flexibilitu. Tento masážny…

Celý popis produktu
12,80 €
9,00 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Drážkovaná loptička EVA – nástroj pre efektívnu autoterapiu


Drážkovaná loptička EVA je ideálnou pomôckou pre autoterapiu, ktorá vám pomôže uvoľniť svalové napätie a zlepšiť flexibilitu. Tento masážny loptičku môžete použiť pre rôzne techniky, ako je presúra – tlakovú masáž loptičkou, alebo dynamické loptičkovanie, pri ktorom buď pohybujete loptičkou po tele, alebo naopak telom po loptičke.

Kľúčové vlastnosti drážkovanej loptičky EVA:

  • Univerzálne masážne techniky: Loptička môžete využiť ako pre tlakovú masáž, tak pre dynamické loptičkovanie, čo napomáha uvoľneniu svalového napätia a zlepšeniu krvného obehu.
  • Nastaviteľná záťaž: Intenzitu masáže môžete upraviť tlakom ruky na loptičku alebo polohou tela. Ak je loptička na zemi a ležíte na nej, bude tlak vyšší, než keď je loptička medzi telom a stenou.
  • Prenosná a praktická: Vďaka svojej kompaktnej veľkosti je ľahko prenosná, ideálna na použitie doma, v kancelárii alebo na cestách.

Priemer: 12 cm

Drážkovaná loptička EVA je ideálnym pomocníkom pre každodenné použitie na uvoľnenie svalového napätia a zlepšenie pohyblivosti. Vyskúšajte jej účinky na vlastnej koži a získajte okamžitú úľavu a relaxáciu!