Náhradné nohavice Reboots GO

REBOOTS – Go hard, recover smart. Náhradné nohavice k komorovému systému Reboots GO (nekompatibilné so systémom ONE a ONE Lite) Reboots ONE sú unikátne masážne nohavice, ktoré vám rýchlo odbúrajú…

Celý popis produktu
335,00 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

REBOOTS – Go hard, recover smart.

Náhradné nohavice k komorovému systému Reboots GO (nekompatibilné so systémom ONE a ONE Lite)

Reboots ONE sú unikátne masážne nohavice, ktoré vám rýchlo odbúrajú kyselinu mliečnu zo svalov a podporujú tak nohám rýchlejšiu regeneráciu. Zlepšujú pohybové schopnosti a znižujú riziko zranenia. Doprajte nohám zaslúžený odpočinok a pocítite zmenu k lepšiemu.


Reboots ONE sú unikátne masážne nohavice tvorené šiestimi vzduchovými komorami, ktoré sa postupne napĺňajú vzduchom. Tým pôsobí na nohy sériou kompresných vĺn, ktoré pomáhajú telu rýchlejšie odbúravať kyselinu mliečnu zo svalov a podporujú tak ich rýchlejšiu regeneráciu. Masáže navyše prispievajú k zlepšeniu pohybového rozsahu športovcov, čo preukázateľne znižuje pravdepodobnosť zranenia! Použitím produktu Reboots tiež predídete nežiaducim následkom náročných tréningov alebo závodov, ako sú kŕče svalov, opuchy alebo pozáťažové svalové bolesti. Nohy sa budú zdať ľahšie, čo pozitívne ovplyvní váš výkon. Nohavice Reboots Recovery Pants ponúkajú 6 špeciálnych masážnych programov.

VÝHODA PRE ŠPORTOVCA:

Vedecké štúdie ukázali výraznú redukciu v úrovniach krvného laktátu, kyseliny močovej, kreatínkinázy (merateľné hodnoty únavy svalov) počas používania "recovery boots". Aplikovaním kompresných nohavíc sa podporuje prirodzená regenerácia a váš čas strávený regeneráciou bude efektívnejšie využitý a zároveň predídete prílišnému napätiu a opuchu svalov po fyzickej záťaži. Reboots umožňuje športovcom dosiahnuť vysoké výkonnostné očakávania a vďaka nim môžu čas regenerácie využiť oveľa efektívnejšie. Benefitom sú ľahšie nohy, zvýšený rozsah pohybu a zníženie rizika zranenia.

POUŽITIE A VÝHODA U BEŽNÝCH ĽUDÍ:

Odstraňuje a zlepšujú: poruchy lymfatického systému, opuchy nôh celulitída cievne nedostatočnosť metabolické problémy lipedémy

AKO ČASTO SA REBOOTS MÔŽU POUŽÍVAŤ:

Reboots je možné používať dennodenne. Optimálna doba jednej terapie je 30 až 50 minút. Neexistuje špecifikovaná doba trvania alebo frekvencia. Všeobecne platí nasledujúce: Reboots regeneračné nohavice môžete používať tak dlho, ako sa pri ich aplikácii cítite dobre.


KEDY SA REBOOTS POUŽÍVAJÚ:

1. Priamo po tréningu: Reboots vám pomôžu rýchlejšie zredukovať výslednú kyselinu mliečnu a zregenerovať po namáhavom tréningu.
2. Na relaxáciu: Mali ste ťažký a vyčerpávajúci deň a chcete si večer odpočinúť? Reboots masáž vám v tom pomôže.
3. Pri zahrievaní pred tréningom/pretekom: Reboots síce nie sú určené na rozohriatie pred tréningom, napriek tomu mnohí športovci majú veľmi pozitívne skúsenosti s krátkou aplikáciou pred tréningom. Aplikácia by však mala byť krátka a pri nízkom tlaku.

Bez ohľadu na to, kedy Reboots použijete, držte nohy počas aplikácie čo najrovnomernejšie v horizontálnej polohe a dbajte na to, aby hadice prívodu vzduchu neboli zaseknuté.


AKÝ TLAK MÔŽEM POUŽÍVAŤ:
Viac nie je vždy lepšie. Najmä keď začnete používať Reboots, mali by ste na ne zvyknúť pomaly. Odporúčame vám začať s nízkym tlakom a zvyšovať ho počas nasledujúcich aplikácií. Tlak si môžete nastavovať sami v rozmedzí od 30 do 240 mmHg v krokoch po 30. Ak je to nutné, môžu byť jednotlivé komory vynechané. Pokiaľ máte na nohe napríklad veľmi bolestivé miesto. Rozhodujúcu úlohu pri výbere správneho tlaku hrá aj obvod nohy. Užívatelia s tenkými nohami môžu používať vyšší tlak častejšie. Primeraný tlak je všeobecne odlišný pre každého športovca, pretože každé telo je iné. Mali by ste počúvať svoje telo a upraviť si tlak tak, aby ste sa cítili dobre. 180 mmHg môže byť pre niekoho dokonalé, ale pre iného veľmi nepríjemné.


REBOOTS PONÚKA 6 RÔZNYCH masážnych programov:

Programy sa líšia v tom, ako sa nafukujú jednotlivé vzduchové komory.

1. Program A - Flow:

Program A používa cielený tlak a je preto vhodný na uvoľnenie svalov a svalovú regeneráciu.
Postupne sa nafukujú jednotlivé komory, pričom vždy je nafúknutá iba jedna.

2. Program B - Intense:
Kontinuálny tlak používaný programom B zabraňuje spätnému toku.
Preto je program B vhodný najmä na odstraňovanie laktátu. Začiatočníci by si mali na tento program zvykať pomaly, po určitom čase používania programu A.

3. Program C - Double:
Program C je ideálny pre krátke aplikácie. Je podobný programu A, ale nafukované sú vždy
dve komory naraz, preto ponúka dvojnásobný počet opakovaní za rovnaké obdobie. Preto skracuje dobu trvania aplikácie.

4. Program D - Impulse
Potrebujete krátku a intenzívnu aplikáciu? Potom program D je ten správny pre vás.
Tento program je navrhnutý tak, aby maximalizoval počet kompresných opakovaní a je vhodný najmä pre krátke, veľmi intenzívne aplikácie.

5. Program E - Intense Double:
Umožňuje vlnitú masáž, pričom vždy sú nafúknuté dve komory naraz.
Tým sa zabraňuje spätnému toku odpadových produktov, ktoré sa odstraňujú masážou. Umožňuje veľmi dôslednú regeneráciu.

6. Program F - Intense Flow:
Program F funguje podobne ako program B. Niekoľko komôr sa nafúkne naraz, aby sa zabránilo spätnému toku.

Je vhodný na odstránenie laktátu a je menej intenzívny ako program B, pretože nohy nie sú stláčané nepretržite.

TECHNICKÉ PARAMETRE:
- 6 individuálnych vzduchových komôr v kombinácii s vysokým tlakom umožňuje efektívne "vytláčanie" metabolitov z nôh, čím ovplyvňuje nielen nohy, ale aj organizmus ako celok možnosť nastavenia jednotlivých komôr
- 8 úrovní tlaku od 30 - 240 Torr možnosť deaktivácie jednotlivých komôr počas aplikácie v miestach zvýšenej bolesti alebo zranenia
- nastaviteľný čas aplikácie od 5 - 90 min
- 6 individuálnych programov (programy pre krátky, dlhý a veľmi intenzívny masážny cyklus)
- univerzálna veľkosť

KONTRAINDIKÁCIA:
- neliečená hypertenzia
- kardiostimulátor
- tehotenstvo
- onkologickí pacienti
- vysoké štádium kŕčových žíl
- cievne implantáty v dolných končatinách