Náhradní nohavice Reboots GO

REBOOTS – Go hard, recover smart.Náhradné nohavice 6 komorového systému Reboots GO (nekompatibilný so systémom ONE a ONE Lite). Reboots sú unikátne masážne topánky tvorené ôsmimi vzduchovými komorami…

Celý popis produktu
239,00 € s DPH
Vybrať variantu
Náhradní nohavice Reboots GO - do 81 cm Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
239,00 € s DPH
Náhradní nohavice Reboots GO - 82 - 88 cm Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
239,00 € s DPH
Náhradní nohavice Reboots GO - od 89 cm Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
239,00 € s DPH

Popis produktu

REBOOTS – Go hard, recover smart.
Náhradné nohavice 6 komorového systému Reboots GO (nekompatibilný so systémom ONE a ONE Lite).

Reboots sú unikátne masážne topánky tvorené ôsmimi vzduchovými komorami, ktoré sa postupne napĺňajú vzduchom. Tým pôsobí na nohy sériou kompresných vĺn, ktoré pomáhajú telu rýchlejšie odbúravať kyselinu mliečnu zo svalov a podporujú tak ich rýchlejšiu regeneráciu. Masáže navyše prispievajú k zlepšeniu pohybového rozsahu športovcov, čo preukázateľne znižuje pravdepodobnosť zranenia! Použitím produktu Reboots tiež predídete nežiaducim následkom náročných tréningov alebo závodov, ako sú kŕče svalov, opuchy alebo pozáťažové svalové bolesti. Nohy sa budú zdať ľahšie, čo pozitívne ovplyvní váš výkon.

VÝHODA PRE ŠPORTOVCA:

Vedecké štúdie ukázali výraznú redukciu v úrovniach krvného laktátu, kyseliny močovej, kreatínkinázy (merateľné hodnoty únavy svalov) počas používania "recovery boots". Aplikovaním kompresných nohavíc sa podporuje prirodzená regenerácia a váš čas strávený regeneráciou bude efektívnejšie využitý a zároveň predídete prílišnému napätiu a opuchu svalov po fyzickej záťaži. Reboots umožňuje športovcom dosiahnuť vysoké výkonnostné očakávania a vďaka nim môžu čas regenerácie využiť oveľa efektívnejšie. Benefitom sú ľahšie nohy, zvýšený rozsah pohybu a zníženie rizika zranenia.

POUŽITIE A VÝHODA U BEŽNÝCH ĽUDÍ:

Odstraňuje a zlepšujú: poruchy lymfatického systému, opuchy nôh celulitída cievne nedostatočnosť metabolické problémy lipedémy

AKO ČASTO SA REBOOTS MÔŽU POUŽÍVAŤ:

Reboots je možné používať dennodenne. Optimálna doba jednej terapie je 30 až 50 minút. Neexistuje špecifikovaná doba trvania alebo frekvencia. Všeobecne platí nasledujúce: Reboots regeneračné nohavice môžete používať tak dlho, ako sa pri ich aplikácii cítite dobre.


KEDY SA REBOOTS POUŽÍVAJÚ:

1. Priamo po tréningu: Reboots vám pomôžu rýchlejšie zredukovať výslednú kyselinu mliečnu a zregenerovať po namáhavom tréningu.

2. Na relaxáciu: Mali ste ťažký a vyčerpávajúci deň a chcete si večer odpočinúť? Reboots masáž vám v tom pomôže.

3. Pri zahrievaní pred tréningom/pretekom: Reboots síce nie sú určené na rozohriatie pred tréningom, napriek tomu mnohí športovci majú veľmi pozitívne skúsenosti s krátkou aplikáciou pred tréningom. Aplikácia by však mala byť krátka a pri nízkom tlaku.

Bez ohľadu na to, kedy Reboots použijete, držte nohy počas aplikácie čo najrovnomernejšie v horizontálnej polohe a dbajte na to, aby hadice prívodu vzduchu neboli zaseknuté.