Masážne nohavice Reboots ONE Recovery Pants

Reboots ONE Pants sú unikátne masážne nohavice, ktoré rýchlo odbúrajú kyselinu mliečnu zo svalov a podporujú tak nohám rýchlejšiu regeneráciu. Zlepšujú pohybové schopnosti a znižujú riziko zranenia.…

Celý popis produktu
919,00 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Reboots ONE Pants sú unikátne masážne nohavice, ktoré rýchlo odbúrajú kyselinu mliečnu zo svalov a podporujú tak nohám rýchlejšiu regeneráciu. Zlepšujú pohybové schopnosti a znižujú riziko zranenia. Dopraj nohám zaslúžený odpočinok a pocítiš zmenu k lepšiemu.


Reboots ONE Pants sú unikátne masážne nohavice tvorené ôsmimi vzduchovými komorami, ktoré sa postupne napĺňajú vzduchom. Tým pôsobí na nohy sériou kompresných vĺn, ktoré pomáhajú telu rýchlejšie odbúravať kyselinu mliečnu zo svalov a podporujú tak ich rýchlejšiu regeneráciu. Masáže navyše prispievajú k zlepšeniu pohybového rozsahu športovcov, čo preukázateľne znižuje pravdepodobnosť zranenia! Použitím produktu Reboots tiež predídeš nežiaducim následkom náročných tréningov alebo závodov, ako sú kŕče svalov, opuchy alebo pozáťažové svalové bolesti. Nohy sa budú zdať ľahšie, čo pozitívne ovplyvní Tvoj výkon. Nohavice Reboots Recovery Pants ponúkajú 6 špeciálnych masážnych programov.