Posilňovacie koliesko

Posilňovacie koliesko je fitness pomôcka určená na posilňovanie strednej časti tela, najmä brušných svalov, horného zadu a ramien. Toto zariadenie je obvykle zložené z niekoľkých kľúčových prvkov: …

Celý popis produktu
6,80 €
3,90 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Posilňovacie koliesko je fitness pomôcka určená na posilňovanie strednej časti tela, najmä brušných svalov, horného zadu a ramien. Toto zariadenie je obvykle zložené z niekoľkých kľúčových prvkov:

  • Koliesko: Hlavnou časťou je samotné koliesko, vyrobené z tvrdého plastu
  • Rukoväť: Koliesko je vybavené jednou alebo dvoma rukoväťami, ktoré umožňujú užívateľovi uchopiť ho pevne a kontrolovať jeho pohyb.

Ako sa posilňovacím kolieskom cvičí:

  • Užívateľ kľačí na zemi s kolenami a stlačí rukoväte kolieska.
  • Potom sa pomaly posúva dopredu, tlačí koliesko pred sebou, až sa takmer dostane do rovného postavenia.
  • Potom sa späť vráti späť ku kľačiacej pozícii.
  • Toto cvičenie cvičí predovšetkým svaly brucha, ale aj chrbtové svaly a ramená, pretože udržuje telo v pevnej pozícii počas cvičenia.

Posilňovacie koliesko je cenovo dostupný a efektívny nástroj na posilňovanie stredu tela a zlepšenie svalovej stability. Je obľúbeným doplnkom pre domáce fitness a cvičenie na cestách, pretože je kompaktný a ľahko prenosný. Pred začatím akéhokoľvek cvičebného programu však odporúčam konzultovať s lekárom alebo odborníkom na fitness, aby ste zistili, či je tento druh cvičenia vhodný pre vašu konkrétnu situáciu a fyzický stav.