Bandáž na fixáciu prstov

Bandáž na fixáciu prstov umožnuje rýchlu a bezpečnú fixáciu prstov ruky aj nohy pomocou pásika so suchým zipsom k susednému prstu.Nekĺzavá tkanina sa ľahko upevní, čistí a znovu použije – už nebudete…

Celý popis produktu
1,95 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Bandáž na fixáciu prstov umožnuje rýchlu a bezpečnú fixáciu prstov ruky aj nohy pomocou pásika so suchým zipsom k susednému prstu.


Nekĺzavá tkanina sa ľahko upevní, čistí a znovu použije – už nebudete musieť prsty pretejpovávať dookola. Najpohodlnejší spôsob, ako fixovať prsty na ochranu proti opuchom, zaseknutým alebo vyvrtnutým prstom. Ideálne aj pre kliniky, kde nahradia lepiacu pásku alebo tejpy.

 

Použitie:

  • Kladivkové prsty, alebo hammer toe, sú prsty, ktoré sú nesprávne ohnuté v prvom kĺbe na prste. Vyskytujú sa na všetkých prstoch a často začínajú ako mierne deformity, ktoré sa časom zhoršujú.
  • Pazúrovité prsty, alebo claw toe, sú prsty, ktoré sú zle ohnuté v prvom (proximálne interfalangiálnom) a druhom (distálne interfalangeálnom) kĺbe na prste na nohe. To, že máte pazúrovité prsty, spoznáte tak, že sa špičkami zasiahnutých prstov dotýkate vnútornej stielky obuvi, tým môžu vznikať bolestivé mozole.
  • Paličkové prsty, alebo mallet toe, sú prsty, ktoré sú zle ohnuté iba v poslednom kĺbe pri prste na nohe (distálny interfalangeálny kĺb). Zvyšok prsta je úplne rovný. paličkové prsty sú obvykle spôsobené príliš tesnou obuvou alebo vysokými podpätkami.
  • Poranenie prstov pri volejbale, basketbale, potreba fixácie po úraze alebo operácii a pod.



Obsah balenia: 1 kus.

Farba: telová.