BAREFOOT STRONG

BAREFOOT STRONG - objavte tajomstvo pohybovej dlhovekosti od Dr. Emily Splichal.Je ten správny čas aplikovať najnovší výskum do novej oblasti anti-age medicíny známej ako pohybová dlhovekosť.…

Celý popis produktu
11,90 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

BAREFOOT STRONG - objavte tajomstvo pohybovej dlhovekosti od Dr. Emily Splichal.

Je ten správny čas aplikovať najnovší výskum do novej oblasti anti-age medicíny známej ako pohybová dlhovekosť. Pripojte sa k podiatričke a špecialistke na ľudský pohyb Dr. Emily Splichal, ktorá skúma vedu spojenú s tréningom naboso a prevedie vás svetom tejto často prehliadanej oblasti zdravia a fitness súvisiacej s tajomstvom mladistvého pohybu.

Dr. Emily cestuje celým svetom ako odborníčka bosonohého tréningu a skúma koncept efektivity pohybu od samotnej krajiny nahor. Prostredníctvom bosonohej vedy, fasciálneho tréningu a neuromuskulárnej kondície vám Dr. Emily ukáže, ako v zdraví prežiť dnešné nezdravo neprirodzené podmienky obutej spoločnosti a ako optimalizovať vaše pohybové vzorce.

BAREFOOT STRONG je vaším sprievodcom k dlhovekému efektívnemu pohybu, krok za krokom: od aktivačných cvičení bosého chodidla až po vitamínové doplnky na ochranu periférnych nervov.


Ste pripravení objaviť tajomstvo pohybovej dlhovekosti a stať sa Barefoot STRONG?

 

Názov: Silní naboso (Barefoot strong)
Autor: Dr. Emily Splichal
Jazyk: čeština