Masážne oleje HABYS, 500ml

Reya je revitalizačný olej na masáž tela s vôňou, obohatený o mandľový olej a vitamín E. Božská kombinácia aktívnych zložiek spolu s aromaterapeutickou vôňou sa dokonale stará o telo a podporuje…

Celý popis produktu
7,60 € s DPH
Vybrať variantu
Masážne oleje HABYS, 500ml - Green Leaf - zelený čaj Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
7,60 € s DPH
Masážne oleje HABYS, 500ml - Pure Relax - čistý relax Skladom 5 ks
Skladom 5 ks
7,60 € s DPH
Masážne oleje HABYS, 500ml - Citrus/Levandule Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
7,60 € s DPH

Popis produktu

Reya je revitalizačný olej na masáž tela s vôňou, obohatený o mandľový olej a vitamín E. Božská kombinácia aktívnych zložiek spolu s aromaterapeutickou vôňou sa dokonale stará o telo a podporuje biologickú obnovu počas masáže.

Oleje pre masáž obsahujú mandľový olej, získavaný z mandľových jadier. Vďaka bohatstvu aktívnych zložiek má tento olej nasledujúce účinky:

  • Výživné - poskytuje tuky, minerálne soli a vitamíny skupiny B, A, D a E.
  • Upevňujúca - pokožka po masáži získava viac pružnosti.
  • Hydratačná - obnovuje hydrolipidovú bariéru.
  • Antioxidačná - chráni pred pôsobením voľných radikálov, omladzuje a regeneruje.

Varianty produktu:

  • Reya citrus, levanduľa, bergamot je olej určený pre milovníkov povzbudzujúcich citrusov. Intenzívna vôňa zjemňuje prítomnosť upokojujúcej levandule. Masáž s týmto olejom je skutočným rituálom obnovy vitálnych síl.
  • Reya Pure Relax je olej určený na masáž s jemnou vôňou. Je skvelým doplnkom každej masážnej seansy a vďaka svojej jemnej a relaxačnej aróme si ju zamilujú najmä tí najcitlivejší na vône.
  • Reya Green Leaf je povzbudzujúca vôňa zeleného čaju, ktorá odstraňuje stres a napätie v tele, podporuje úplnú regeneráciu po náročnom dni. Masáž s použitím tohto oleja je skutočným rituálom pre telo aj zmysly.

Obsah: 500 ml