Physiotherm Nahrievací vankúšik s lávovým pieskom

Od boľavých svalov, stuhnutej šije alebo nedostatočného prekrvenia končatín vám uľaví nahrievací vankúšik Physiotherm s lávovým pieskom. Jeho použitie je úplne jednoduché. Stačí ho nahriať v…

Celý popis produktu
35,00 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Od boľavých svalov, stuhnutej šije alebo nedostatočného prekrvenia končatín vám uľaví nahrievací vankúšik Physiotherm s lávovým pieskom. Jeho použitie je úplne jednoduché. Stačí ho nahriať v mikrovlnke alebo v rúre a priložiť na ktorékoľvek miesto na tele, ktoré potrebujete prehriať. Vankúšik sála extra príjemné a suché teplo, ktoré vďaka vysokej kapacite akumulácie vydrží veľmi dlho. Jeho veľkou výhodou je aj jeho skladnosť. Môžete ho jednoducho zložiť a pribaliť kamkoľvek so sebou. Pomôcku môžete bez obáv používať aj pre studenú kompresiu, keď ju vložíte na chvíľu do mrazničky. Nahrievací vankúšik Physiotherm s lávovým pieskom je v snímateľnom poťahu zo 100% bavlny, ktorý môžete prať v práčke na 40 °C.

Kľúčové vlastnosti nahrievacieho vankúšika Physiotherm

  • Uľaví od bolesti svalov, stuhnutej šije, zvýši prekrvenie končatín
  • Nahrievací vankúšik Physiotherm je s lávovým pieskom s vysokou kapacitou akumulácie tepla
  • Vydávané teplo je veľmi príjemné a suché
  • Vankúšik nahrejete v mikrovlnke alebo v rúre
  • Snímateľný poťah zo 100% bavlny je možné prať v práčke na 40 °C
  • Vankúšik Physiotherm s lávovým pieskom je vhodný aj pre studenú kompresiu

Použitie:
Odoberte poťah. Pre studenú kompresiu vložte do mrazničky. Pre hrejivú relaxáciu ohrievajte v mikrovlnnej rúre pri 600 Watt max. 2 minúty alebo v rúre pri cca 150 ° C po dobu 15 - 20 minút.