Silikónové vákuové masážne banky - modrá 7ks

Tieto masážne banky menších rozmerov sa používajú na menšie plochy alebo napríklad na tvár na masáž tváre a krku. Tieto banky fungujú na princípe vytvárania podtlaku, ktorý pomáha stimulovať krvný…

Celý popis produktu
13,90 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Tieto masážne banky menších rozmerov sa používajú na menšie plochy alebo napríklad na tvár na masáž tváre a krku. Tieto banky fungujú na princípe vytvárania podtlaku, ktorý pomáha stimulovať krvný obeh a uvoľňovať svalové napätie. Sú navrhnuté tak, aby boli ľahko použiteľné.

  • Vákuumový efekt: Banky majú vákuumový efekt, čo znamená, že priťahujú kožu dovnútra banky, čím sa vytvára podtlak. To môže pomôcť zlepšiť prekrvenie a pracovať s chemickými reakciami v tele.
  • Rôzne veľkosti: Masážne banky sú v rôznych veľkostiach, aby bolo možné ich použiť na rôzne časti tváre a krku. Menšie banky sú vhodné pre menšie oblasti, kde sa nezmestíme s väčším priemerom, zatiaľ čo väčšie banky sa používajú na čelo, líca a krk.
  • Jednoduché použitie: Stačí aplikovať olej alebo hydratačný krém na pokožku a potom pomaly presúvať banky po tvári. Je dôležité dbať na opatrné zaobchádzanie, aby nedošlo k podráždeniu pokožky.
  • Relaxácia a zlepšenie vzhľadu pleti: Pravidelná masáž masážnymi bankami môže priniesť relaxáciu, uvoľnenie svalov a skvalitniť starostlivosť o pleť. Môže pomôcť znížiť opuchy, stimulovať tvorbu kolagénu a zlepšiť tón pleti.

Masážne banky na tvár sú populárnym produktom starostlivosti o pleť a relaxáciu. Pred použitím je však vhodné sa poradiť s odborníkom.