Capsicolle Tejpovacia páska hrejivá 5 cm x 5 m

Capsicolle tejpovacia páska hrejivá podporuje krvný obeh, zrýchľuje metabolizmus a vďaka obsahu kapsaicínu prehrieva pokožku v mieste aplikácie. Tým urýchľuje a skvalitňuje regeneráciu svalov, šliach…

Celý popis produktu
9,90 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Capsicolle tejpovacia páska hrejivá podporuje krvný obeh, zrýchľuje metabolizmus a vďaka obsahu kapsaicínu prehrieva pokožku v mieste aplikácie. Tým urýchľuje a skvalitňuje regeneráciu svalov, šliach a kĺbov. Má blahodarný vplyv na hojenie, ktoré pomocou kapsaicínu akceleruje. Použitie kineziologického tejpu Capsicolle zlepšuje tok krvi a lymfatických tekutín, čím znižuje opuchy a krvné výrony.

Hlavné vlastnosti:

  • zrýchľuje cirkuláciu krvi v mieste aplikácie
  • účinne prehrieva a pomáha s regeneráciou
  • dovoľuje pohyb v plnom rozsahu
  • zlepšuje zásobovanie daného miesta živinami
  • Použité lepidlo je hypoalergénne a je nanášané vo vlnovkách na bavlnený základ tak, aby koža mohla dýchať a lepidlo odolalo aj väčšiemu pretiahnutiu pásky. Balenie obsahuje návod na tejpovanie jednotlivých partií a obrúsky na očistenie kože pred aplikáciou.

Použitie

Primerane dlhý kus tejpu aplikujte na postihnuté miesto (napr. oblasť chrbta, šije, koleno, lakeť). Páska je určená na jedno použitie.

Upozornenie

Hrejivý tejp nepoužívajte pri alergii na kapsaicín. Nepoužívajte pri kožných ochoreniach, poranení a poškodení kože. Nesmie prísť do styku so sliznicami, najmä očí. Po každej manipulácii s náplasťou umyte ruky mydlom a teplou vodou, nepoužívajte so zahrievacou poduškou.

Účinky nie sú klinicky otestované pre všetky druhy zranení či iných situácií. Účelom našich produktov a webových stránok nie je nahradiť profesionálnu lekársku starostlivosť a liečbu – o použití sa vždy vopred poraďte s odborníkom.