Korkový masážny set maxi

Korkový masážny set maxi môžete využiť pre automasážne techniky svojho tela príjemného prírodného metariálu - korku.   Korkové masážne loptičky a valce nájdete v mnohých veľkostiach a prevedeniach!…

Celý popis produktu
63,90 €
45,00 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Korkový masážny set maxi môžete využiť pre automasážne techniky svojho tela príjemného prírodného metariálu - korku.

 

Korkové masážne loptičky a valce nájdete v mnohých veľkostiach a prevedeniach! Korok je ľahký a tvrdý materiál, ktorý sa hodí ako na masáž, takže je zároveň jednoduchý na prepravu. Pre autoterapiu môžete zvoliť ako presúru - tlakovú masáž loptičkou, tak aj dynamické loptičkovanie, kde buď jazdíte loptičkou po tele, alebo naopak telom po loptičke. Záťaž môžete nastaviť tlakom ruky na loptičku, alebo pozíciou tela. Ak napríklad máte loptičku na zemi a ležíte na nej, bude tlak vyšší v porovnaní s tým, keď loptičku vložíte medzi svoje telo a stenu.

Pre ešte komfortnejšie loptičkovanie môžete využiť rôzne rozmery a tvary loptičiek. V korkovom prevedení nájdete na našom eshope ako loptičky rôznych veľkostí pre rôzne časti tela, tak napríklad dvojloptičku, čiže loptička v tvare arašidového orieška, ktorá sa hodí na masáž chrbtovej oblasti okolo chrbtice, alebo preferných čistí tela - paže, preťažené predlaktia alebo lýtkové svalstvo. Pre náročnejších užívateľov ponúkame okrem samotných loptičiek a valcov rôzne sety, kde môžete tieto produkty kombinovať a využívať tak na cvičenie a masáž rôznych častí tela ten najvhodnejší tvar priamo pre Vás.

 

Korkový masážny set maxi:

  • masážny valec 10 x 30 cm,
  • loptička 6 cm,
  • loptička 8 cm,
  • mini valec 5 x 15 cm,
  • bavlnená taška.