Masážny olej zo slnečnicových semienok, 500ml

Aromaterapeutický olej na masáž tela, zložený z prírodného oleja lisovaného zo slnečnicových semienok, stabilizovaný antioxidantom vitamínu E a obohatený výživnými zložkami. Jeho jemná vôňa pripomína…

Celý popis produktu
14,40 € s DPH
Skladom 3 ks

Popis produktu

Aromaterapeutický olej na masáž tela, zložený z prírodného oleja lisovaného zo slnečnicových semienok, stabilizovaný antioxidantom vitamínu E a obohatený výživnými zložkami. Jeho jemná vôňa pripomína relaxujúcu sviežosť morského vánok, ktorú si môžete užívať pri prechádzkach po pláži pri východe slnka. Olej je odporúčaný pre všetky typy pokožky a najmä pre tie, ktoré sú veľmi citlivé na silné vône.

GAYA je profesionálny rad kozmetiky pre masáž, inšpirovaný prírodou a vytvorený pre masérov a terapeutov vo wellness centrách a SPA, ktorí hľadajú vysokú kvalitu produktov. Tento rad bol vytvorený na základe prírodných olejov, obohatených zložkami, ktoré pôsobia revitalizačne, omladzujúcim a ošetrujúcim spôsobom na pokožku.

Prírodný slnečnicový olej, ktorý tvorí základ oleja na masáž GAYA Fresh Sunrise, má nasledujúce účinky:

  • Posilňujúce a ochranné: Obsahuje cenné mastné kyseliny, vosky, vitamín E, lecitín a fosfolipidy, ktoré sú dôležitou súčasťou bunkových membrán. Posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru, zjemňuje pokožku a regeneruje ju. Antioxidačné a protizápalové: Nespôsobuje tvorbu komedónov, normalizuje produkciu kožného mazu, a preto často predstavuje cennú zložku kozmetiky proti akné.
  • Hydratačná: Kyselina linolová a palmitynová zadržiavajú transepidermálnu stratu vody, čo znamená, že ju udržujú vo vnútri buniek, chránia pred vysúšaním pokožky a tým aj pred jej lúpaním.
  • Omladzujúce: Antioxidanty, ako je vitamín A a vitamín E (tokoferol), sú najlepšími prírodnými látkami účinne pôsobiacimi proti voľným radikálom zodpovedným za starnutie pokožky.

Olejek na masáž GAYA Fresh Sunrise zlepšuje pružnosť, regeneruje a chráni pokožku pred procesmi starnutia, posilňuje jej lipidovú bariéru. Je vynikajúcou základňou pre akýkoľvek druh masáže. Obohatenie oleja prírodnými jemnými éterickými olejmi umožňuje spojenie masáže s aromaterapiou. Je obzvlášť odporúčaný pre osoby citlivé na vône.

PRODUKT TESTOVANÝ DERMATOLOGICKY

Objem: 400 ml