Masážny olej zo sójových bôbov, pomaranč 400ml

Masážny olej vytvorený na báze prírodného oleja lisovaného zo sójových bôbov s prídavkom éterického oleja. Bohatý zdroj polynenasýtených mastných kyselín, flavonoidov, lecitínu a vitamínu E. Odporúča…

Celý popis produktu
14,40 € s DPH
Skladom 2 ks

Popis produktu

Masážny olej vytvorený na báze prírodného oleja lisovaného zo sójových bôbov s prídavkom éterického oleja.

Bohatý zdroj polynenasýtených mastných kyselín, flavonoidov, lecitínu a vitamínu E. Odporúča sa na masáž všetkých typov pokožky, najmä suchej a citlivej. Zvyšuje hladinu hydratácie, poskytuje vhodnú ochranu, jemne hydratuje, uvoľňuje a relaxuje.

GAYA je profesionálny rad kozmetiky pre masáže inšpirovaný prírodou, zostavený s ohľadom na masérov a terapeutov vo wellness centrách a SPA, ktorí hľadajú produkty vysoko kvalitné. Olej bol vytvorený na základe prírodných olejov obohatených zložkami, ktoré revitalizujú, zmladzujú a starajú sa o pokožku.

Prírodný sójový olej, ktorý tvorí základ oleja má nasledujúce účinky:

  • Ochranné a regeneračné: obnovuje prirodzenú ochrannú bariéru kože, obnovuje správnu úroveň hydratácie, dobre sa vstrebáva,
  • Antioxidačné: vďaka obsahu vitamínu E účinne spomaľuje procesy starnutia kože,
  • Upokojujúce: zmierňuje zápalové stavy kože (atopický ekzém, lupienka, ekzémy), urýchľuje hojenie podráždenia,
  • Regulačné: reguluje nadmerné vylučovanie kožného mazu a zmenšuje rozšírené póry, vďaka ľahkej konzistencii je vhodný pre všetky typy kože.


PRODUKT TESTOVANÝ DERMATOLOGICKY

Objem: 400 ml