Súprava drevených masážnych nástrojov

Sada 6 drevených, ručných masérov, ktoré sú ideálne pre hĺbkovú masáž paží, nôh a chrbta silným tlakom. Sú vyrobené zo 100% prírodného santalového dreva. Prístroje umožňujú presnú stimuláciu a…

Celý popis produktu
23,60 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Sada 6 drevených, ručných masérov, ktoré sú ideálne pre hĺbkovú masáž paží, nôh a chrbta silným tlakom. Sú vyrobené zo 100% prírodného santalového dreva.

Prístroje umožňujú presnú stimuláciu a dosiahnutie hlboko uložených bodov v tele, sú balené v estetickej a praktickej plátenej taštičke so sťahovacou šnúrkou.

Tvary:

  • Masážna kocka 5x5 cm Masážny stroj v tvare kocky umožňuje stlačiť niekoľko spúšťacích bodov súčasne. Vhodné pre masáž paží, nôh a chrbta ľahkým alebo pevným tlakom.
  • Kríž v tvare T 12x12 cm Masážny kríž veľmi dobre padne do ruky a umožňuje výkonné, cielené ošetrenie spúšťových bodov.
  • Klasický tzv "Bridy" 14x8 cm. Masér slúži na masáž paží, nôh a chrbta, slúži na stimuláciu svalov s malou námahou terapeuta.
  • Masážna tyč 12x3 cm. Tradičná palica na tlakovú masáž chodidiel a na reflexnú terapiu.
  • Masážny prístroj "Tripod" 11,5x5 cm. Ergonomický tvar umožňuje pohodlie pri práci. Určené najmä na masáž paraspinálnych svalov, stehien, brucha a chrbta.
  • Gua-sha dlaždice 11x5,5 cm. Hladko leštené hrany umožňujú hladké kĺzanie po pokožke, takže nehrozí poškriabanie. Zariadenie by sa malo používať po naolejovaní oblasti, ktorá má byť masírovaná. Je vhodný na stimuláciu celého tela, zlepšuje krvný obeh a stav pokožky.