TriggerPoint Handheld Massage Ball

Novinka

TriggerPoint Handheld Massage Ball - masážna lopta proti bolesti Ručná masážna lopta TriggerPoint poskytuje jednoduchý spôsob, ako si dopriať uvoľňujúcu masáž a uľaviť od bolesti. Vďaka kompaktným…

Celý popis produktu
14,80 € s DPH
Nie je skladom

Popis produktu

TriggerPoint Handheld Massage Ball - masážna lopta proti bolesti

Ručná masážna lopta TriggerPoint poskytuje jednoduchý spôsob, ako si dopriať uvoľňujúcu masáž a uľaviť od bolesti. Vďaka kompaktným rozmerom sa ľahko zmestí do kabelky, tašky do posilňovne alebo cestovnej tašky, takže ho môžete použiť kedykoľvek, keď vás prepadne náhla bolesť.

Ručná masážna lopta umožňuje vyvinúť požadovanú silu tlaku - od ľahkého povrchového tlaku až po hlboký tlak pôsobiaci na svalové tkanivo. Gulička ľahko a bez odporu kĺže po pokožke alebo oblečení. Pevným stlačením gumového gombíka na hornej strane valčeka zastavíte pohyb guličky a vytvoríte priečne trenie pre ďalšie uvoľnenie.

Čím je ručná masážna gulička TriggerPoint výnimočná

  • Má ľahko uchopiteľnú ergonomickú rukoväť, ktorá vám pohodlne padne do ruky.
  • Loptu možno použiť na akúkoľvek časť tela, kde cítite bolesť.
  • Je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné proti prasknutiu.

Profesionálnosť TriggerPoint

TriggerPoint ježivot zlepšujúci značka zameraná na to, aby ľuďom umožnila hýbať sa a cítiť sa lepšie. Navrhuje a vyvíja inovatívne masážne terapeutické nástroje, ktoré napodobňujú dotyk rúk terapeuta a pomáhajú ľuďom všetkých vekových kategórií, veľkostí a športových schopností, aby sa cítili čo najlepšie, nech už sú kdekoľvek.

Spoločnosť TriggerPoint, vedená nadšením pre zlepšovanie osobného zdravia, sa úspešne stala jedným z lídrov v oblasti domácich masážnych nástrojov na trhu športových, lekárskych a osobných wellness pomôcok. Sme presvedčení, že zaradením výkonnostnej terapie do každodenného režimu môže každý zvýšiť svoju výkonnosť, urýchliť regeneráciu a predchádzať zraneniam. Vyvíja sortiment terapeutických masážnych nástrojov, ako sú anatomicky špecifické penové valčeky, studené valčeky, ktoré prenikajú hlboko do tkanív, masážne loptičky a terapeutické vodítka.

Pridajte TriggerPoint k svojej každodennej rutine a odomknite vnútornú silu svojho tela.