Úchopy na kľučky

Uchopy na kľučky sú fitness doplnkom navrhnutým tak, aby vám poskytol pohodlný a pevný úchop počas cvičenia na kľučky (push-up). Tieto uchopy zvyšujú efektivitu cvičenia tým, že umožňujú správnejšiu…

Celý popis produktu
8,80 €
6,00 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Uchopy na kľučky sú fitness doplnkom navrhnutým tak, aby vám poskytol pohodlný a pevný úchop počas cvičenia na kľučky (push-up). Tieto uchopy zvyšujú efektivitu cvičenia tým, že umožňujú správnejšiu polohu rúk a zápästia. Tu je popis tohto produktu:

Popis produktu:

  • Ergonomický dizajn: Tieto uchopy majú ergonomický tvar, ktorý umožňuje pohodlný a prirodzený úchop. To zlepšuje pohodlie počas cvičenia a znižuje riziko zranenia.
  • Antišmykový povrch
  • Uhlový dizajn: Uchopy majú obvykle špecifický uhol, ktorý pomáha znížiť tlak na zápästie a lakte počas cvičenia na kľučky. To je obzvlášť dôležité pre tých, ktorí majú problémy s týmito časťami tela.
  • Zvýšená stabilita: Uchopy na kľučky poskytujú širšiu základňu ako klasické cvičenie na labky na zemi, čo zvyšuje stabilitu počas cvičenia. To umožňuje vykonávať pokročilejšie variácie cvičení na kľučky.
  • Vhodné pre všetky fitness úrovne: Uchopy na kľučky sú vhodné pre ľudí na rôznych fitness úrovniach. Môžete ich používať ako pre základné push-up cvičenia, tak aj pre náročnejšie varianty, ako sú diamantové kľučky alebo široké kľučky.
  • Jednoduchá prenosnosť: Tieto uchopy sú často kompaktné a ľahké, čo umožňuje ľahký prenos a použitie doma alebo v posilňovni.

Uchopy na kľučky sú užitočnou pomôckou na cvičenie na kľučky, ktorá môže pomôcť zvýšiť silu hornej časti tela a celkovú kondíciu. Pri použití týchto uchopov je stále dôležité dodržiavať správnu techniku cvičenia, aby ste maximalizovali výhody a minimalizovali riziko zranenia.